ESDEVENIMENTS

SONORITZACIÓ, IL·LUMINACIÓ I VIDEOPROJECCIÓ

A Sonon Audiovisuals trobareu un servei tècnic per tot tipus d'esdeveniments i espectacles en directe.

Sonorització, il·luminació i vídeo projecció per concerts, teatre, conferències, esdeveniments corporatius, cinema, actes institucionals i d’altres activitats.

Proposeu-nos el vostre projecte, nosaltres ens ocuparem de la part tècnica del teu acte: des del so a la videoprojecció, passant per la il·luminació. Com a resultat el vostre esdeveniment lluirà com es mereix.

Només haureu de disfrutar del vostre moment, de la tècnica ens n’ocupem nosaltres.

Projectes realitzats

Casament Clara&Enric

En aquest enllaç vam muntar el so i la il·luminació en dues zones: una d’interior per la cerimonia i el convit, i una altra per la festa. L’acte es va fer a una casa rural de Vidrà.

OncoMusic Garden

Festival per recaudar fons per l’Oncolliga, vam muntar un sistema de so i il·luminació per als grups: Ramon Mitjaneta, Sergi Blanch, La Banda del Panda, Robin Secret i el dj Xavi Buixó. Realitzat a la Jardineria Martí, Vila-Sacra.

Esdeveniment corporatiu

Configuració d’un sistema d’audio perimetral, amb microfons de sobretaula i inal·làmbrics, juntament amb dues pantalla de 32,x1,8m. Aquest esdeveniment es va realitzar a un hotel de Barcelona.

Per quart any consecutiu, vàrem treballar en aquest festival de documentals, com a tècnics de so i vídeo projecció.
Ens va ocupar dues setmanes, als cinemes Aribau de Barcelona.

Concert música clàssica

Muntatge per sonoritzar un trio de clàssica, amb una il·luminació molt tènue i acollidora, aconseguint una gran calidesa a l’era del Museu de Sant Boi del Llobregat.

Festival DGTL

Festival de música electrònica de Barcelona, on vam treballar per l’empresa ARA SO, com a tècnics de so, per al muntatge, ajust i assistència tècnica de l’espai Cluster (instal·lació 8.1).

50a Festa Hoquei Herba

Per aquest esdeveniment treballant amb Dynamics al castell de Castelldefels, com a tècnics de so, per al muntatge, l’ajust del equips i la sonorització de l’acte.

Esdeveniment corporatiu

Convenció on vàrem ajustar un sistema de so perimetral amb microfonia inal·làmbrica i una pantalla de projecció de 3,2×1,8m.
Realitzat durant dos dies a un hotel de Terrassa.

Concert Dani “Xplosion”

A les festes de Masquefa vam fer de tècnics de so treballant per l’empresa XSo, fent el muntatge i l’ajust del sistema de so, i la sonorització del grup de jazz del saxofonista Dani Perez.

Casament Jon&Gabriela

En aquest dia tan especial per aquesta parella, vam muntar l’audio i la il·luminació per cobrir les dues zones, una d’exterior per el convit i una d’interior per la festa.
El convit es va fer al Reial Club de Tennis Pompeia de Barcelona.

Festa 50e aniversari

En aquesta celebració vam fer el muntatge, l’ajust del sistema de so i la posterior sonorització del grups, Jaime Urrutia i Los Rebeldes.
Vam treballar a una casa pairal prop de Sitges.

Concert de guitarra espanyola i flamenca, al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Muntatge, ajust i assistència tècnica del sistema de so, mentre hi treballàvem com a tècnics audioviusals.