SONORITZACIÓ

SONORITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS I ESPECTACLES

So per tot tipus d'esdeveniments i espectacles en directe.

Sonorització de concerts, actes institucionals, teatre, esdeveniments corporatius, conferències, actes esportius, espectacles de creació artística, entrega de premis i tot tipus de celebracions i actes.

Posem especial atenció a la intel·ligibilitat de la font sonora, ajustem el so perquè el missatge arribi clarament, sabem que és la clau per entendre el que està passant.

Disposem dels millors professionals i el material més adequat per cada projecte.

So per diferents formats d’actes.

Des d’equips petits per conferències fins a muntatges per concerts de mitjà format, també per els esdeveniments de gran afluència on cal una cobertura perimetral de l’audio.

Equips de so passius, altaveus autoamplificats, subgreus, taules de so analògiques i taules de so digitals, microfonia convencional i microfonia inal·làmbrica -micròfons de mà, de diadema o de solapa-.

Treballem amb les millors marques per oferir-vos resultats inmillorables.

Disposem d’equips HK Audio que destinem a realitzar actes de petit format, i equips line array RCF per esdeveniments de mig format, de fins a mil persones.

També tenim taules de so digitals Midas i taules analògiques Allen&Heath, microfonia Shure, AKG, Sennheiser, Audio Technica i DPA.

Oferim la millor solució i configuració sonora per cada esdeveniment.