INSTAL·LACIONS

INTEGRACIÓ D'EQUIPS AUDIOVISUALS

Especialitzats en instal·lacions audiovisuals, integrem els equips als espais.
Creem i desenvolupem la solució adequada per cada projecte, perquè la instal·lació del vostre espai gaudeixi de l'impacte visual i auditiu que necessita.

A partir de l'estudi de l'espai dissenyem la millor configuració de so i megafonia, d'il·luminació i de vídeo, per crear una instal·lació permanent ajustada a les vostres necessitats.

La nostra experiència en instal·lacions audiovisuals ens ha permès treballar en espais molt diferents i instal·lar gran varietat de productes, obtenint excel·lents resultats en cada projecte.

Al llarg d'aquests anys hem treballat per compte propi o col·laborant amb d'altres empreses realitzant instal·lacions audiovisuals, com a resultat hem obtingut molt bones experiències en instal·lacions d'hotels, auditoris, espais singulars, botigues de retail, teatres, escoles, gimnasos, espais polivalents, discoteques, sales de concerts i festes, sales de reunions i espais d'ús privat.

Treballem amb els principals distribuïdors de material audiovisual, per oferir una solució a mida per al vostre projecte.

Projectes realitzats

Instal·lació audiovisual a l’Hotel Pulitzer de Barcelona. Integració de sistema de so i video a sales polivalents.

Per aquesta instal·lació on s’havia de donar servei audiovisual a dues sales i a un passadís, es va montar equips de so, microfonía inal·làmbrica, pantalles 4K de 65″, un projector, distribuidors i switchers hdmi, un sistema de video basat en MacMini i Apple TV.
A la Biblioteca es van instal·lar dos altaveus passius a les cantonades i dues pantalles de 65″, tot gestionat des d’un rack central. 
Al Saló es van muntar quatre altaveus passius dividits en dues zones i amb control de volum independent, juntament amb un projector de tir frontal.
Al passadís es van instal·lar quatre altaveus passius de sostre empotrables, per cobrir de música ambiental els espais exteriors de les sales.

Pantalles 4K, rack i altaveus, Biblioteca.

Pantalla 4K i altaveu, Biblioteca.

Rack amb previ-etapa, macmini, switch i distribuidor HDMI, Biblioteca.

Projecció, rack i altaveus, Saló.

Rack amb previ i etapa, inal·làmbric, macmini, switch HDMI. Saló.

Conexions de superfície i controlador de volum. Saló.

Instal·lació audiovisual a l’Hotel Don Candido de Terrassa. Integració de sistema de so a sales de banquets i convencions.

En aquesta instal·lació s’hi va situar un sistema de so passiu de vuit altaveus, per cobrir una sala de 35x20m, panel·lable en tres zones, gestionades per una matriu d’audio i comanades individualment per uns controladors ubicats a la paret.
Per els altaveus i les etapes de potència la marca elegida va ser Ecler, per la matriu d’audio i els controladors la marca Audac.

Altaveus fons sala, quatre altaveus en doble estereo.

Lateral altaveus.

Rack d’etapes i matriu d’audio.

Controlador de zona.

Hotel Pullman

Integració d’equipament audiovisual a la planta baixa i zones exteriors a l’Hotel Pullman de Barcelona.

Col·laborant amb l’empresa TechnoLevel es va instal·lar un sistema de so passiu i unes pantalles FullHD. Aquest sistema de so dividit en vuit zones diferents, estava gestionat per una matriu d’audio amb varies fonts d’entrada d’audio, amb altaveus de superfície i empotrats, i altaveus per exterior.
La transmissió de senyal d’audio entre racks pels diferents espais, es va fer a través de conversors d’audio digital utitlitzant el protocol Dante.
Pel que fa a les pantalles, ubicades en diferents espais, es va instal·lar un sistema de visualització a través d’UTP,  gestió i control a través d’IP.

Pantalla zona vinoteca.

Subgreu amagat a zona de menjador interior.

Pantalla de recepció.

Rack d’etapes i processador zona exterior.

Altaveus i subgreu d’exterior, acabats en porlant negre.

Altaveu d’exterior, acabat en marbre gris.

Hotel Melia Sky

Instal·lació de pantalles 4K en sales de l’Hotel Melià Sky de Barcelona.

En aquesta instal·lació es van integrar pantalles 4K a quatre sales de reunions. L’integració a l’espai de les pantalles juntament amb una interconecció de senyal HDMI, permetien tenir diverses configuracions i distribució de continguts entre sales.

Pantalla de 75″ de la sala 4.

Pantalla de 65″ de la sala 3.

Conexions sala 3.

Conexions de sala 3 a 4.

Museu de la Música de Barcelona

Instal·lació d’il·luminació per exposició temporal.

Col·locació de carrils i focus per la il·luminació puntual d’instruments i quadres.

Carril amb focus.

Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Integració d’equipament audiovisual al nou Auditori de Llinars.

En aquesta ocasió com a operaris per una altra empresa, es va realitzar des de zero l’infraestructura del cablejat i caixetins, i el muntatge i ajust dels equipaments tècnics.

Interior escenari, pantalla de projecció, cametes i line array de PA.

Barres motoritzades amb focus Par i Pc.

Rack escenari, amb patch central i patch digital de la taula de so.

Rack del control, amb patch d’audio i d’UTP, i equips.

Patch bantam del control.

Caixetí escenari, amb patch de senyal d’audio, video i utp.

WDFG Madrid T1

Instal·lacions audiovisuals al Duty Free de la T1 a l’aeroport de Madrid-Barajas.

Treballant per una empresa d’instal·lacions audiovisuals es van integrar a les botigues de WDFG uns equips de so amb control d’audio per zones, un equipament de projecció de continguts, compost per unes pantalles de leds, i un videowall de gran format amb pantalles lcd.

VideoWall de vint-i-quatres pantalles.

Pantalla de leds curva.