STREAMING

STREAMING D'ESDEVENIMENTS, ACTES Y ESPECTACLES

Streaming per a tot tipus d'esdeveniments, actes i espectacles en directe.

Servei d'streaming per a concerts, actes institucionals, esdeveniments corporatius, conferències, actes esportius, classes online, lliurament de premis, celebracions i tot tipus d'actes.

Emissions en directe, així com l'enregistrament d'esdeveniments i actes per a posterior retransmissió a la xarxa.

Disposem d'un estudi amb plató de chorma key a Barcelona cuitat, per emissions i realitzacions d'streamings en els quals es necessita un fons d'imatge diferent.

Posem la nostra atenció en la qualitat de la imatge de vídeo, en la il·luminació de l'espai i dels actors, en la definició de la captació de la font sonora.
Ajustem tots els paràmetres perquè la qualitat de l'emissió sigui l'adequada per aconseguir que el missatge arribi adequadament.

Disposem dels millors professionals i el material més adequat per a cada retransmissió.

Streaming per diferents formats d’actes.

Equips bàsics amb una sola càmera en pla fix per a petits actes, com conferències o classes online, fins a configuracions amb diverses càmeres per a majors produccions, juntament amb la realització en directe de continguts.

Càmeres de vídeo FullHD i 4K, mescladors de vídeo multiformat, capturadores de vídeo, software de retransmissió i edició per streaming, taules analògiques i taules de so digitals, microfonia convencional i microfonia sense fils -mà, diadema i solapa-, focus convencionals amb dimmers, focus led de llum càlida i freda o multicolor, taules de llums.

Treballem amb les millors marques per oferir resultats immillorables.

Disposem d’equips de vídeo Nikon, Canon i ElGato FullHD que destinem per realitzar actes amb equip bàsic, i equips JVC, Sony i BlackMagic 4K, per a grans esdeveniments amb captació multicàmera i realització en directe.

També treballem amb diversos software d’emissió online, OBS Studio i WireCast.

Oferim la millor solució i configuració d’equips per a cada streaming.